Opvang

Logeerweekend & vakantiedagopvang

Stichting Logeerhuis Simba biedt de mogelijkheid in het weekend te logeren. Ook bieden we vakantiedagopvang aan in de schoolvakanties.

  • Logeerweekend

    Het logeerweekend is van vrijdag 17.00 tot zondag 17.00uur. Iedereen moet uiterlijk om 17.00u. opgehaald zijn/vertrekken. Programma: (dit is afhankelijk van de leeftijden) Vrijdagavond gezamenlijk eten, daarna (voor)lezen, filmpje kijken of spelletjes doen, pyjama aan, tandenpoetsen etc. Zaterdag en zondag: op tijd opstaan (tijdstip wordt aan het begin van het weekend besproken), douchen, aankleden, ontbijten (meehelpen met tafel dekken). Met mooi weer lekker erop uit: kijken wat er te doen is in Spijkenisse, naar de kinderboerderij, wandelen of een andere buitenactiviteit, springen op de trampoline etc. en af en toe kunnen we gaan picknicken i.p.v. de lunch thuis te gebruiken. Bij minder mooi weer: knutselen, (voor)lezen, spelletjes doen, filmpje kijken, koekjes bakken of iets anders gezamenlijk bakken/koken. Zaterdagavond ook een gezamenlijke maaltijd en het ritueel van vrijdagavond herhalen. Zondagmiddag, een afsluitende gezamenlijke maaltijd om 16.00u.

  • Vakantiedagopvang

    Vakantiedagopvang van 09:30.00 tot 17.00 uur.

    Tijdens de vakantiedagopvang gaan we de leukste activiteiten doen. Deze activiteiten doen we zowel in de buurt, maar ook in Rotterdam. We gaan bijvoorbeeld naar Park Braband, Plaswijckpark, Bioscoop, bowlen, lasergamen, klimmen, enz enz.
    Vakantiedagopvang bij st. logeerhuis Simba betekend 3 dagen in een vakantieweek 2 dagdelen (8 uur per dag) plezier en ontlasting van het gezin.

Stichting Logeerhuis Simba © All Rights Reserved
|