Nieuws

 • Een plekje vrij


  Logeerhuis Simba heeft een logeerplekje vrij voor 2x per maand logeren.
  Daarnaast is er het laatste jaar erg veel veranderd waardoor informatie op de site zal moeten worden aangepast.
  Wegens het gebrek aan interesse van (jong)volwassen loge's met Autisme, richt Stichting Logeerhuis Simba zich voorlopig op kinderen en jongeren.
  Ook is er niet altijd een BHVer aanwezig. Voor deze kleinschaligheid is dit niet nodig.

  Logeerhuis Simba wens iedereen een gelukkig nieuw jaar!


  We starten dit jaar met 2 logeergroepen. De datums van de logeerweekenden zijn nu definitief bekend. Kijk hiervoor op de agendapagina.

 • Nieuw: vakantiedagopvang bij Simba


  In Augustus gaat onze vakantiedagopvang van start. We hebben met zekerheid 2 kinderen (7 en 11 jaar). Dat betekend dat het rendabel is en doorgaat. Er is nog plaats voor 1 kind. Tijdens de vakantiedagopvang gaan we de leukste activiteiten doen. Deze activiteiten doen we zowel in de buurt, maar ook in Rotterdam. We gaan bijvoorbeeld naar Park Braband, pannenkoekenhuisje in Zuidland, Plaswijckpark, Bioscoop, bowlen, enz enz. Voor onze dagopvang activiteiten is een PGB noodzakelijk en wordt begeleidt door een SKJ geregistreerd jeugdprofessional. Vakantiedagopvang bij st. logeerhuis Simba betekend 3 dagen in een vakantieweek 2 dagdelen plezier en ontlasting van het gezin.

  Eerste logeerweekend


  Dit weekend heeft Stichting Logeerhuis Simba haar eerste logee van 15 jaar verwelkomd! 🎈En ondanks het sombere en stormachtige weer hebben we toch een heerlijke wandeling gemaakt in de nabije mooie weidse natuur. Samen spelletjes gedaan, muziek geluisterd, gekokkereld, maar ook op verzoek naar Holland’s got talent gekeken 😄😉😂

  Stichting Physico


  Op 30 november j.l. kregen we het heugelijke nieuws van Stichting Physico uit Rotterdam dat de door ons gevraagde subsidie voor de inrichting van en een aantal aanpassingen aan het Logeerhuis Simba toegekend was. We zijn hen zeer erkentelijk voor het vertrouwen dat ze hebben in ons project met deze financiële ondersteuning! We zijn vrijwel direct heel hard aan de slag gegaan om het Logeerhuis zo goed mogelijk in te richten en aan te passen zodat we binnenkort onze eerste gasten kunnen verwelkomen!

Stichting Logeerhuis Simba © All Rights Reserved
|