Tarieven en financiering.

Logeerweekend & woensdagmiddag opvang


Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de tarieven.

Hoeksche Waard (Heinenoord) Jeugdwet

  • PGB voor personen tot 18 jaar:


    Voor personen tot 18 jaar (op zeer zware zorg na) zijn de gemeentes op basis van onder andere de Jeugdwet de aangewezen organisaties voor het verstrekken van informatie en het aanvragen van een PGB.
    We bieden ondersteuning met het aanvragen van een PGB. Voor meer informatie, neem contact met ons op. Indien je een PGB krijgt toegewezen, stort de gemeente je PGB budget naar de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Via een portaal op de website van de SVB krijg je inzicht in je eigen PGB en kun je de rekeningen declareren van de zorgorganisaties waarmee je een zorgovereenkomst hebt. De gemeente dient eerst de zorgovereenkomst goed te keuren voordat de SVB de rekeningen kan betalen.

    je een PGB krijgt toegewezen, stort de gemeente je PGB budget naar de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Via een portaal op de website van de SVB krijg je inzicht in je eigen PGB en kun je de rekeningen declareren van de zorgorganisaties waarmee je een zorgovereenkomst hebt. De gemeente dient eerst de zorgovereenkomst goed te keuren voordat de SVB de rekeningen kan betalen.


Hoeksche Waard (Heinenoord) WMO

  • PGB voor personen boven 18 jaar:


    Voor personen boven de 18 jaar die vaak nog thuis wonen en geen intensieve zorgvraag hebben, kan je ook terecht bij de gemeente. In dit geval dien je bij het loket Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) te zijn. We bieden ondersteuning met het aanvragen van een PGB. Voor meer informatie, neem contact met ons op. Na een toegekend PGB verloopt het proces verder zoals bij personen tot 18 jaar.

Stichting Logeerhuis Simba © All Rights Reserved
|